Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Provokatérka Dominika Myslivcová (29) nešetří své fanoušky ani v těhotenství. Blogerka se před pár dny rozhodla v 5. měsíci odletět do tepla. Cílem její cesty se stala oblíbená destinace, kterou je Dubaj.Cestu kvůli požehnanému stavu nějakou dobu zvažovala.

„Dlouho jsem přemyslela, jestli vyrazit. Ale nakonec jsem ráda, že jsem jela a užiju si hezkého počasí,“ svěřila se Super.cz Dominika, která si těhotenství užívá. Chvála Bohu, že nakonec odletěla. Její fanoušci by tak přišli o sérii provokativních snímků, kterými je potěšila.

V poslední době pózuje blogerka tak, aby předvedla své rostoucí bříško. Tentokrát se ukázala z jiného pohledu. „Ať tady nemám fotky jen bříška, dokud je to ještě, jakž takž použitelné,“ svěřila se budoucí maminka, která fotkou, na které odhalila pozadí, sklidila úspěch. „Vidíš mámo ty panoramata?“ stálo v jednom z vtipných komentářů pod provokativním snímek, na kterém vás mrakodrapy v pozadí rozhodně nezaujmou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám