Hlavní obsah
Článek

Jablko nikdy nepadá daleko od stromu. Jestli jste si dosud lámali hlavu tím, po kom má herečka Berenika Kohoutová zálibu ve focení odvážných polonahých snímků, tady je odpověď.

Její maminka, spisovatelka Irena Obermannová totiž oslavila své 61. narozeniny nahotou „Konečně jednašedesát! Všem děkuju za přání. Vážím si každého z nich, děkuji vám všem. Mládí v trapu, začíná legrace,“ napsala si spisovatelka v pondělí večer na sociální síť, kam umístila poněkud odvážnou fotografii. Na snímku zapózovala jen v kalhotkách.

Jedno ňadro skrývala za mobil, druhé si překryla rukou. Pod odvážný snímek začaly spisovatelce k jejím narozeninám okamžitě psát fanynky. „Jste krásná žena, tělem i duší. Není to originální komentář, ale tady to sedí,“ napsala jedna ze sledujících.

„To je figurka a gratuluji k narozeninám,“ stálo v další z mnoha zpráv, které oslavenkyni musely nadmíru potěšit. Ona sama se ostatně za svou postavu nestydí ani v babičkovském věku.

"Jistě, ten špek na břiše se nám holt dělá. Ale lze s ním bojovat, lze ho milovat a lze ho klidně ukazovat a pyšnit se jím. Myslím, že žijeme v nádherné době, a jsem za to vděčná," řekla před časem Super.cz spisovatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám