Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) byla ozdobou charitativního Česko-Slovenského plesu na Tenerife. Výtěžek plesu byl určen na její nadaci VIZE 97. Dagmar šek na 302 tisíc korun osobně převzala z rukou organizátorů.

Havlová oblékla krásné lahvově zelené šaty z dílny módní návrhářky Beaty Rajské. Jsou vám povědomé? Ano, správně! Tutéž róbu Havlová vynesla na párty v rámci loňského filmového festivalu v Karlových Varech.

Stejně jako britská princezna Kate a další hvězdy se drží trendu udržitelnosti, kdy není potřeba si na každou společenskou akci pořizovat nové modely a snaží se šetřit naši planetu.

Stejný postoj má také Ivana Gottová (48), jež se na plese na Tenerife také objevila. Ta oblékla model návrhářky Elisabetty Franchi, který také neměla poprvé. Zářila v něm již na loňském udílení cen Český slavík.

Česko-Slovenský ples na Tenerife se zařadil rozhodně mezi největší plesové události letošního roku. Na pódiu se vystřídala plejáda známých osobností v čele s Dashou, Michalem Davidem (63) a Petrem Nagyem.

Reklama

Další články

Načítám