Hlavní obsah
Článek

Jako oživlá Barbie pro dospělé vypadala v neděli během projížďky na bruslích po promenádě v Kalifornii americká modelka Joy Corrigan. Kráska ze stáje Victoria’s Secret ví, jaké jsou její největší přednosti, a ráda využívá každou příležitost ke zviditelnění.

Osmadvacetiletá Joy se vydala do kalifornského města Indio, kde se každoročně koná festival Coachella, na který se vždy sjíždí spousta celebrit. Modelka, která je mimo jiné spoluzakladatelkou příznačně nazvané značky oblečení Naked Species, se na tuto hudební akci náležitě vyparádila. Každý ovšem stejně skončil pohledem na jejím hrudníku, který v oranžové síťce předvedla prakticky komplet.

Na nedělní projížďce na bruslích toho na sobě měla ale ještě o poznání méně. Vystačila si s neonově růžovými plavkami tangového střihu. Takový sportovní úbor už si žádá pořádnou dávku exhibicionismu...

Pro modeling byla Corrigan objevena ve svých čtrnácti letech v obchodním centru. Pracovala pro značky Roberto Cavalli, Jimmy Choo, Guess, Vivienne Westwood a řadu dalších. Asi nikoho ale nepřekvapí, že jí není cizí ani pózování pro pánské časopisy. V roce 2017 se například stala Playmate měsíce února a o rok později se objevila v Maximu. Několik let byla rovněž součástí plavkového vydání Sports Illustrated. Objevila se ovšem i v několika filmech jako třeba v Cestě bez návratu s Arnoldem Schwarzeneggerem, ve snímku Vražedná bilance si pro změnu zahrála s Brucem Willisem.

Reklama

Další články

Načítám