Hlavní obsah
Článek

U teprve devatenáctileté americké modelingové senzace posledních měsíců Kate Upton (31) si muži musí nechat zajít chuť. Už nějaký ten pátek totiž randí s hráčem amerického fotbalu týmu New York Jets, pětadvacetiletým Markem Sanchezem. Dvojice se údajně dala dohromady po seznámení na SuperBowlu během finálového zápasu americké fotbalové ligy NFL, kde se tak urodil další okouzlující pár v podání sexy modelky a sportovce.

Přestože je Kate ještě teenagerka, moc dobře ví, co na muže platí a rozhodně se nestydí. Poté, co se pravidelně stává hvězdou na přehlídkách spodního prádla nebo plavek se letos dostala až na titulní stranu magazínu Sports Illustrated. Nedávno se dokonce ze serveru YouTube stahovalo video svůdného modelčina tance jen v miniaturních bikinách, jelikož bylo prý údajně až příliš sexy.

Je jasné, že Mark Sanchez si svou milou bude muset pořádně hlídat. Ona se však láskou k němu netají a když jí například Ellen DeGeneres ve své talk show na velkoplošné obrazovce Marka ukázala, Kate se usmívala a pouze říkala, jak je sladký.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám