Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Mudrová vyrazila se svou rodinou na dovolenou na Bali. Vedle spousty zážitků si představitelka mrchy Áji z Ulice domů přiveze také jeden krásný suvenýr. Se svým partnerem se totiž rusovláska stihla v exotice zasnoubit.

„Stalo se na Bali. Občas si vzpomenu, jak jsem před 2,5 lety seděla sama v garsonce s hlavou plnou obav, jestli se mi vůbec někdy podaří potkat kluka, se kterým bych mohla mít rodinu a bylo by mi dobře,“ svěřila se herečka a pochlubila se krásným prstenem s perlou, ke kterému anglicky dopsala „zasnoubená“.

Během rodinné dovolené na Bali herečka musela čelit hejtům na svou postavu v plavkách. Po sdílení fotek od moře se na ni snesla sprcha negativních komentářů, terčem bylo její štíhlé tělo.

„Od chvíle, kdy se narodil Kristiánek, jsem vlivem nevyspání, kojení, nošení malého, ale i kvůli nervům, pomalu zhubla 10 kg oproti své předporodní váze,“ svěřila se Barbora, která si však z dovolené bude odvážet především krásné vzpomínky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám