Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečky často mění svou vizáž kvůli filmové roli a jak se zdá, Nicole Kidman (56) je na takové proměny poslední dobou expertka. Od natáčení filmu The Paperboy, kde Kidman vystupuje jako platinová blondýnka, uběhly jen dva týdny a Nicole už je zase před kamerou. Tentokrát se objeví v dramatu The Railway Man. Na sobě má přitom hnědou paruku střiženou na mikádo. K tomu stačilo přidat minimum make-upu a Nicole vypadá jako nenápadná šedá myška.

Kidman, která je od přírody zrzkou, nyní natáčí ve Skotsku a rovněž její oblečení je na hony vzdálené tomu, které bude mít na sobě v Paperboyi. Tam jako prostořeká žena lehčích mravů hrála téměř výhradně v minišatech a předvedla i svou verzi scény ze ‚Základního instinktu‘ téměř jako kdysi legendární Sharon Stone. Tentokrát se v její filmové garderobě nacházejí modely naopak až moc nenápadné a takové, v nichž zcela zanikne hereččin sex-appeal¨.

Reklama

Další články

Načítám