Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle jsou nejkrásnější hasičky letošního roku. O víkendu vybrala odborná porota 14 dívek, které se letos v listopadu utkají o titul Miss Hasička ČeskoSlovensko 2012. Krásky ukázaly svá tělíčka v plavkách, bojovaly i v rozhovorech s porotou.

Některé měly k dokonalým mírám daleko, i tak se ale do finále probojovaly. "Loni na castinzích to bylo podobné. Holky mají na vypracování postav ještě půl roku. Do finále spousta z nich rapidně zhubla i zpevnila," řekl Super.cz fotograf Jan Tůma, který s dívkami fotí jejich promo snímky.

"I já jsem dala hodně kilo dolů. Makala jsem, cvičila a upravila jídelníček," dodala úřadující nejkrásnější hasička Ivana Hnilicová.

Do posledních výběrů se probojovalo o víkendu 33 hasiček, ze kterých vybrala porota 14 nejkrásnějších. Po vyhlášení výsledků se všechny postupující dívky odebraly do ateliéru fotografa Tůmy, kde nafotily své první soutěžní fotografie, na jejichž základě se bude volit Miss sympatie Hasička 2012.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám