Hlavní obsah
Článek

Nejtěžším životním obdobím prochází v těchto dnech zpěvačka Alžběta Kolečkářová. Svůj život dobrovolně ukončil její milovaný partner a otec jejích dvou dětí Marcel G. Zanechal po sobě zarmoucenou partnerku a rodinu. Alžběta se stala ze dne na den matkou samoživitelkou.

O tragické události Super.cz informoval management zpěvačky. "Tímto prohlášením jsme maximálně sdílní, ale Alžběta teď potřebuje hlavně načerpat novou sílu k práci a k péči o děti," uvedl její manažer Milan Papežík.

"Z úcty k fanouškům a pořadatelům nebude Alžběta s kapelou rušit žádné koncerty a všechny akce se odehrají dle původního plánu. První vystoupení této sezóny se uskuteční 30. 4. na Korunní pevnůstce v Olomouci. Alžběta se však potřebuje do té doby vypořádat s touto nelehkou životní situací," dodal.

Sama zpěvačka se k tragédii vyjádřila na sociálních sítích. "S bolestí v srdci vám chci oznámit, že opustil tento svět náš milovaný Marcel. Bohužel, život občas přichystá události, které neovlivní ani žádná duše a ani žádná vyšší síla. Věřím, že našel svůj klid a mír v duši. Tímto všechny uctivě prosím o zachování piety a respektu vůči celé rodině," uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám