Hlavní obsah
Článek

Na sdílení svého soukromí byl Keanu Reeves (58) vždy skoupý, o to milejším překvapením bylo, když se objevil na galavečeru Muzea současného umění v Los Angeles společně s přítelkyní Alexandrou Grant. Té se navíc očividně nemohl nabažit, jelikož v červených šatech s květinovým vzorem vypadala fantasticky. Během pózování fotografům ji dokonce políbil.

Keanu se zná se sympatickou Alex už zhruba patnáct let, napsali spolu i dvě knihy. Kdy přesně mezi nimi vzplanul i plamen vášně, tak není zcela jasné. S éterickou umělkyní ale tvoří pár nejméně čtyři roky. V roce 2019 se totiž společně poprvé objevili na veřejnosti.

Už tou dobou se ovšem řada internetových trollů zabývala především jejími vlasy. Těm nešlo na rozum, proč si Alexandra neobarví své šediny, kvůli kterým vedle herce vypadá výrazně starší, ačkoli je ve skutečnosti o osm let mladší než on.

Množstvím komentářů na toto téma byla Grant zaskočena, a nakonec se k nim i vyjádřila: „Páni, dnešní zprávy mě dostaly. Sama jsem se obarvila na šedivou předběžně už ve dvaceti, a pak vystřídala snad všechny možné barvy, dokud jsem neměla dost všech těch chemikálií. Ve třiceti jsem vlasy nechala blond. Líbí se mi, že si ženy v každém věku mohou vybrat, jak budou vypadat," vysvětlila tehdy svůj postoj.

Usměvavý pár se očividně nenechal žádnými nepřejícnými komentáři rozhodit a na společenské akci působil snad ještě zamilovaněji než kdy dřív.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám