Hlavní obsah
Článek

O víkendu proběhl další turnaj organizace Oktagon MMA, který si nenechala ujít řada slavných osobností, přestože se konal v Liberci. Známé tváře seděly v prvních řadách těsně před klecí.

Už po několikáté se na galavečeru známé organizace ukázala zpěvačka Lucie Vondráčková (44), a to po boku svého partnera Zdeňka Polívky, který se na svůj zápas teprve připravuje. A tak si pár užil večer bok po boku bez starostí a napětí.

„Není jí úplně příjemné se na to koukat, ale asi to tak má každá žena, která má toho bijce v kleci a má ho ráda. Na druhou stranu je velmi pyšná. Líbí se jí ve mně ten bojový duch, kterého mám nejen ve sportu, ale všeobecně v životě. Jak říkám, ten sport nedělá mě, ale já dělám ho,“ odpověděl Zdeněk nedávno Super.cz na dotaz, jak vnímá Lucie jeho kariéru.

Noc, během které se také oslavují bojové sporty, navštívil Makhmud Muradov (34), který vzal do společnosti i svou již oficiální partnerku Sabinu. Ta se do Muradova zakoukala právě během jednoho z uplynulých turnajů, kdy ještě tvořila pár se Zbyňkem Vlčkem. A ani ten na turnaji nechyběl, organizátoři jej dokonce posadili hned za Makhmuda se Sabinou, takže na ně měl dokonalý výhled. „Děkuji Oktagonu za super místa,“ napsal ironicky k jednomu ze svých videí na TikToku.

Oporou pro bijce Karlose Vémolu (38) nebyl nikdo jiný než jeho manželka Lela (34), která se zatajeným dechem sledovala zápas svého muže, jenž opět dosáhl na vítězství.

Reklama

Další články

Načítám