Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) je již trojnásobnou maminkou. Je to týden, co se jí a Jaromíru Soukupovi (55) narodila dcera Rozárka, kterou už rodiče mají doma.

Modelka se aktuálně naplno věnuje mateřství, vedle kterého se zvládá chvílemi věnovat i svému instagramovému účtu, kde sdílí se svými „holčičkami“ i střípky ze soukromí.

Agáta si díky své upřímnosti vytvořila základnu fanoušků a rozhodně nepatří mezi influencerky, které si realitu přikrášlují. Šest dní po porodu také sdílela pár snímků ve spodním prádle a promluvila o proměně svého těla.

„Jen pro silné povahy. Takže, přibrala jsem z 60 kg na 77 kg, krása. A vím, že mě máte rádi, protože ukazuji realitu, takže s kůží na trh a jdeme pomalu na to. Nebudu držet žádné diety, jen vynechám kila čokolád a litry zmrzlin a začnu se pomalu hýbat pod vedením mojí Věry. Budeme přidávat i cviky a ukážu vám snad časem fotku, kde vypadám líp, ale ať máme hlavně mlíko. Vše v klidu. Šest dní po porodu,“ napsala trojnásobná maminka Agáta, která se rázem dočkala mnoha lichotivých komentářů.

„Po porodu? Vypadáš neuvěřitelně. Ještě že jsem neměla po mém porodu ten IG. Ten by tu moji figuru + 25 kilo neunesl. S touhle realitou 6 dní po porodu? Neser,“ napsala s úsměvem modelka Lucie Šlégrová (42).

Agátko, vypadáte skvěle! Jako byste ani nerodila! Hlavně ať jste obě zdravé,“ vzkázala Agátě fanynka.

„Vypadáte úplně normálně, dobře. Ani by člověk neřekl, že jste před pár dny byla těhotná, takže bez obav,“ uvedla další.

Reklama

Další články

Načítám