Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) na podzim minulého roku vyděsila fanoušky, protože kvůli svému špatnému zdravotnímu stavu musela rušit koncert a hledat nový termín až před Vánocemi. Lidé se tak báli, co s jejich milovanou Maruškou je, nakonec si mohli oddychnout, že se zpěvačka zotavila a brzy byla v naprostém pořádku.

Teď se paní Rottrová opět objevila na veřejnosti, po boku manžela a ve slunečních brýlích si užila Galakoncert Orchestru Karla Vlacha a hostů, kde se jí za hlasitého potlesku dostalo velikého uznání. Vítězka SuperStar Tereza Mašková (28) totiž zpívala její píseň Muž č. 1, a když se dozvěděla, že právě sama Maruška sedí v hledišti, vzdala jí hold. Během zpěvu sešla mezi diváky, aby svůj vzor objala. Legendární zpěvačka nevydržela a chvíli si s Terezou také do mikrofonu zanotovala.

Téhle písně jsem se nejvíc bála, protože jsem věděla, že v hledišti sedí právě Maruška Rottrová, tak jsem byla hodně nervózní,“ svěřila Super.cz Tereza Mašková své pocity po koncertu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám