Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mají spolu dvouletou dceru a konečně se pochlubil tím, že partnerku požádal o ruku. Tomáš Chlup, influencer, který má na sociálních sítích více sledujících než Leoš Mareš, snoubenku vyvedl na předávání cen Anděl.

A rovnou nás také vyvedl z omylu, že se chystá zabodovat i na poli hudby. "Kdysi jsem zkoušel beat box, ale to je to jediné," prozradil.

Tomáš přítelkyni požádal o ruku ovšem už před rokem, na dovolené na Tenerife, kde před ní s prstenem, který nám na kameru ukázal, poklekl. Ale co svatba? "To ještě musíme doladit, ale plánujeme ji," upřesnil.

Otázkou je, zda si bude přát, aby si jeho nevěsta obula střevíčky na podpatku. Na Andělech je totiž měla a Tomáše převyšovala minimálně o půl hlavy. "Snažil jsem se vyrůst, ale nevyšlo to. Ale jinak jsme stejně vysocí," vysvětloval. Pochlubil se i svojí nově nastartovanou sportovní kariérou. "Měl jsem první zápas v MMA a začal jsem dělat crossfit, ke kterému mě přivedla právě snoubenka," dodal.

Reklama

Další články

Načítám