Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že jsme ji už dlouho nepotkali ve společnosti, nebylo tím, že by nechtěla. Modelka Natálie Kotková (30) totiž utrpěla nepříjemný úraz a na tři měsíce skončila o berlích. Teď je konečně odložila a s partnerem, zpěvákem kapely Slza Petrem Lexou, vyrazila na předávání cen Anděl.

"Přetrhala jsem si vazy v kotníku. Paradoxně u ničeho adrenalinového, ale u hraní minigolfu," prozradila Super.cz Natálka, která tak musela oželet i surfovací dovolenou v Indonésii. Teď už se ale cítí dobře. "Jen na ty podpatky to ještě není," vysvětlovala svoji obuv na slavnostní večer, kdy s partnerem fandili zpěvačce Pam Rabbit.

Na starost si vzala jak svůj, tak partnerův outfit. "Vybírala mi to Natálka a já jí důvěřoval. Ona mi vždycky řekne, abych jí věřil, a já to obleču," svěřil Petr, který se prý zpočátku ve světlém obleku, který měl na sobě poprvé, moc necítil. Natálka ovšem outfity konzultuje i s kamarádkou stylistkou, jak prozradila v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám