Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncertuje nejraději v pohodlné mikině a kalhotách, ale pro jednou udělala s outfitem výjimku a na předávání cen Anděl Dominika Hašková (28), která vystupuje pod jménem Domi, dorazila v obepnutých šatech s hlubokým výstřihem. Působila opravdu sexy. "Bylo mi řečeno, že mikina by se sem nehodila," smála se.

"Nechtělo se mi vybírat, tak jsem to nechala na stylistkách, které mi daly vybrat ze dvou. Simple černé šaty mi přijdou nejhezčí. A sexy je to tím, že mám prostě prsa. Většinou se oblékám víc klukovsky. Fashion moc neřeším, i když na druhou stranu mě baví a budu tady možná sbírat inspiraci," vysvětlovala Dominika.

Ta se sice účastnila slavnostního ceremoniálu, sama ale s kapelou podle pravidel Akademie populární hudby být nominována nemůže. "V kapele musí být aspoň polovina Čechů, tak si asi dalšího najdeme a třeba to vyjde. Ale ne. Fakt bych kvůli tomuhle neměla kapelu. My vlastně máme českého bubeníka, ale ten s námi jen hraje akce. Když s námi začne víc skládat, třeba bychom nominovaní být mohli," uvažovala Dominika, která aktuálně s kapelou zahájila turné.

Protože jsme se dlouho nepotkali, zajímal nás i soukromý život mladé zpěvačky. "Už dva roky jsem zadaná, přítel Matouš je také umělec, malíř. I když tady není, kladl mi na srdce, abych to nezapomněla zmínit," svěřila Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám