Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zhubla šest kilo, nechala si ostříhat ofinu a vypadá fantasticky. Na předávání cen Anděl zazněly i hlasy, že zpěvačka Elizabeth Kopecká (29) připomíná mladší a krásnější Penelope Cruz (49). "Začala jsem se stravovat víc zdravě a cvičit. Myslím, že bylo na čase začít se věnovat zdravějšímu životnímu stylu," řekla Super.cz.

"Cítím se teď mnohem líp. Když jsem minulé léto zpívala na Markovi Ztraceném, tak když jsem se potom viděla na záznamu, říkala jsem si, že by to mohlo být lepší. I spousta stylistů mi řekla, že bych mohla víc zapracovat na postavě. Tak jsem to provedla a jsem spokojená," upřesnila Elizabeth, která v našem videu prozradila, jak na hubnutí šla.

K novému tělu si troufla obléknout i odvážnější šaty s odhaleným bříškem od značky Anamé. "Sami mě oslovili, dělali jsme je přímo na míru a jsem moc spokojená," zářila Elizabeth, která se nám pochlubila i tím, že před pár dny vydala novou písničku. "Jmenuje se Good Times a budu moc ráda, když se na ni podíváte, protože jsme do toho dali spousty práce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám