Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době se spolu objevili ve společnosti v rámci cen Anděl zpěvák Tomáš Klus (37) s manželkou Tamarou Klusovou. O to, aby jim to spolu ladilo, se postarala Tamara spolu se stylistkou, která oba oblékala. Předvedli i ukázkový polibek pro přítomné fotografy. "Ale my se líbáme furt," smála se Tamara.

"Jsme spolu skoro jedenáct let a myslím, že nám to funguje krásně," doplnila maminka tří dětí, která hodlá po pár společných projektech s manželem rozjet i svoji vlastní hudební kariéru. "Už se nemůžu vymlouvat na to, že mám malé děti, protože rostou. Sbírám odhahu vydat svoji desku, takovu tichou, melancholickou," prozradila Tamara, která spolu s Tomášem připravuje i audioknihu ke svým pohádkám. Tomáš se zase chystá vydá novou country desku.

V našem rozhovoru jsme zavzpomínali i na dobu, kdy Tomáš spolu s Ewou Farnou sám Anděly moderoval, a dostali jsme se také na téma, že Tamaru manželovy fanynky moc nemusejí. Prý už to ale není tak horké. "U mě na mém instagramovém profilu takové hejty nejsou, ani u Tomáše. Ale já jim rozumím, že ho milujou, protože je skvělý. A v tom se nějaký způsobem protínáme," míní. "A já myslím, že je to v pohodě a moje fanynky jsou chytré holky," doplnil Tomáš. "A jestli někdo naší lásce nepřeje, je to každého věc a názor," uzavřela Tamara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám