Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co je zamilovaná, vypadá zpěvačka Kamila Nývltová čím dál tím lépe. Naposledy to dokázala při natáčení svého nového videoklipu Něco jsi slíbil. I když natáčení přineslo jejímu partnerovi Tomášovi pořádný šok.

Kamila natáčela v několika outfitech. Byla za sexy divu jako z hollywoodského filmu o gangsterské milence, předvedla se v ultrakrátkých šortkách ve stylu lolitky i v koktejlkách s pajetkami, v nichž vynikly její křivky.

Pak ale přišlo nečekané překvapení, o němž Tomáš nic nevěděl. Kamila se totiž zjevila ve svatebních šatech. Tušil nějakou boudu a bál se, že bude muset pod nátlakem říct ano, i když jejich vztah trvá sotva půl roku.

Totéž se totiž kdysi stalo Richardu Genzerovi, jenž se oženil v pořadu Hany Zagorové se svojí partnerkou Lindou Finkovou. A protože se Kamila s Lindou potkává v divadle Broadway, mohla si z ní vzít příklad. No, tentokrát to ještě neuděla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám