Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) má za sebou dva týdny pohádkové dovolené, během které se svou dcerou a s partnerem Pavlem Nedvědem (51), procestovali Střední východ. V průběhu posledního dne před odletem zpátky do Česka se slovenská diva vypsala ze svých pocitů, především proto, že dostávala dotazy, proč je téměř na všech fotkách u moře sama.

„Ti, co mají doma 15leté děti vědí, jak se strašně rádi fotí s rodiči :). A protože respektuji její přání, mám ve svém telefonu mnohem méně společných fotek, než bych si já sama přála, a ještě méně těch, které můžu zveřejnit. Zato vždy ochotně vyfotí ona mě, ať má ode mě klid. Tak ať se líbí, posíláme slunce v přímém přenosu,“ napsala Dara.

Na fotkách na pláži opět nezapomněla krásná blondýnka ukázat své vysportované tělo, kterým by strčila do kapsy kdejakou dvacítku, a tak se její fanoušci mohli opět pokochat a dát prostor fantazii.

Dara přeci jen nevydržela a dala na internet alespoň dvě fotky, jak si užívá arabského slunce po boku svého partnera. Ihned obdržela obdivné reakce lidí. „Velmi se k sobě hodíte.“ „Vždy to tak bylo. Fotbalista a zpěvačka jsou dokonalou kombinací,“ napsali jí například někteří sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám