Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její novorozená dcera Róza spinkala a měla ještě čas, než začne balit na cestu domů z porodnice, kde ji dnes vyzvedával partner Jaromír Soukup (55). Proto ještě krátce před tím Agáta Hanychová (38) vzala do ruky telefon a střihla si živé vysílání pro svoje fanynky. Popsala i další detaily porodu.

Zatímco při posledním porodu dcery Mii rodila přirozeně, tentokrát si nechala píchnout epidural. "Je zbytečné trpět. To je, jako byste šli k zubaři na trhání osmičky a nenechali si píchnout umrtvovací injekci," míní modelka, která si nedokáže představit ani to, že by před porodem neabsolvovala klystýr.

Když dcerku porodila, okamžitě z porodního sálu volala mamince Veronice Žilkové (62). "Zeptala jsem se pana doktora, jestli můžu. A byla jsem uprostřed hovoru, když mi řekl, abych ještě zatlačila, že musím porodit placentu. Takže já telefonovala s mámou a u toho ještě rodila," popisovala.

Agáta se cítí skvěle, má i dostatek mléka, prsa prý má podle svého popisu jako melouny. Jediné, na co si trochu postěžovala, jsou oteklé nohy, Ty jí přitom nenatékaly ani během těhotenství. "Ale říkali mi, že to nic není, jen do sebe potřebuju dostat dost proteinů. Vtipné bylo, když mi sestřička, která nebyla českého původu, řekla, že až budu doma, mám si dát styk, což mě trochu překvapila. Kolegyně ji ale opravila, že to má být steak," přidala veselou historku Agáta.

Reklama

Další články

Načítám