Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejrušnější den od návratu z ostrova prožila modelka Andrea Bezděková (29). Amazonka ze Survivoru se vrací do světa módy. Ve čtvrtek odpoledne měla první focení pro návrhářku Beatu Rajskou, večer zářila v průsvitných šatech Lukáše Macháčka na jeho autorské přehlídce.

"Fyzicky jsem se vrátila, ale mám pocit, že duchem jsem stále na ostrově. Byli jsme odkloněni od civilizace, žili jen v základních potřebách a najednou je tady civilizace tolik, že nevím, kam mám koukat. Zatím jsem pozorovatel a mapuji terén, co všechno se tady děje. Začleňování do společnosti ještě chvilku potrvá," přiznala určité odtržení od reality modelka, která se i na přehlídce držela vedle kolegů z reality show Kundosaki a Petra Švancary, jehož na show doprovodila manželka Kamila.

Bavili jsme se i o focení pro Beatu s kyticemi Giyou ze zlata, které ovšem zvládla profesionálně. "Dokážu už i trošku hrát, i když to tam ještě úplně vevnitř necítím. Ale s Beatou máme silné pouto a i po čtvrt roce jsem věděla, co tam mám dělat. Byla připravená i na to, že mám teď trochu jinou postavu, ale i tak na mě už dřív musela šaty upravovat. Tentokrát to zúžila dopředu," má návrhářka svoji modelku v oku.

Andrea ostatně dodala, že už nemá tolik kilo dole, jako když odcházela z ostrova. "Nějaký úbytek tam stále je, ale už to není tak dramatické," dodala Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám