Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Veronika Žilková (62) před pár dny Super.cz svěřila, že i s manželem Martinem Stropnickým (67) dala výpověď v pražském vinohradském divadle, byla ještě plná emocí. Herecký pár se rozhodl odejít, neboť nový šéf Tomáš Töpfer je senátorem za stejnou stranu, na jejíž popud bylo zamítnuto, aby se Stropnický stal šéfem činohry brněnského Národního divadla.

Super.cz se se tehdy ptal, co bude její manžel dělat. Krčila rameny a říkala, že si nějak poradí. Teď si ale uvědomila, že to až tak jednoduché nebude. Nyní si postěžovala, že bude těžké zvládnout se postarat o všechny děti, které s Martinem mají.

Žilková má doposud vyživovací povinnosti ke třem dětem, Stropnický k dceři. "Musíme si s Martinem okamžitě najít práci. Nebo si myslíte, že za dvanáct tisíc korun měsíčně, které jsem dostávala na Vinohradech, jsem si našetřila dopředu?," řekla Blesku herečka.

Tak zoufalá, jak to zní, ale jejich situace asi úplně nebude. Stropnický natáčel několik sérií seriálu Kriminálka Anděl. Také Žilková má za sebou v posledním roce několik seriálových projektů a stále se točí i seriál Vyprávěj. Za ty už taková almužna jako za práci v divadle není.

Reklama

Další články

Načítám