Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvěsti o tom, že by k sobě Kylie Jenner (26) a herec Timothée Chalamet (28) mohli mít blízko, se dost možná zakládají na pravdě... Randit spolu prý začali krátce poté, co se sexy miliardářka rozešla s otcem svých dvou dětí Travisem Scottem (31). Nyní fotografové zaznamenali, jak luxusní auto Kylie vjíždí do rezidence v Beverly Hills, kterou filmový krasavec pořídil koncem loňského roku.

Na blogu DeuxMoi se informace o tom, že spolu Kylie a Timothée tajně randí, a to dokonce už od ledna, objevila začátkem měsíce.

Podnikatelčin černý Range Rover zajížděl do hercova domu ve čtvrtek. Miláček dívčích srdcí dům o čtyřech ložnicích a pěti koupelnách s vlastní vinárnou, kinem, obřím bazénem a lázněmi pořídil v říjnu za 11 milionů dolarů od modelky Kate Upton. Nachází se zhruba hodinu cesty autem od nemovitosti Kylie v Holmby Hills v hodnotě 36,5 milionu dolarů.

Jenner se rozešla se Scottem na konci minulého roku. S přestávkami spolu chodili téměř šest let a mají spolu dceru Stormi a syna Airea. Herec v minulosti tvořil pár například s herečkami Eizou Gonzáles a Lily-Rose Depp či s Madonninou dcerou Lourdes Leon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám