Hlavní obsah
Článek

Kdo by si nepamatoval Petra Zvěřinu, který do první řady reality show VyVolení nepřijel na babetě? Muž, jenž se po soutěži prosadil jako dýdžej, se ve středu po pěti letech drsně rozešel se svou láskou Nikolou Plzákovou. „Podváděla mě,“ přiznal Super.cz Zvěřina.

„Řekla mi například, že jede pracovně do Španělska na Fashion Week. Jen čirou náhodou jsem po jejím odletu zjistil, že tahle akce skončila už týden předtím. Pak jsem se dozvěděl, že tam odletěla s mým dnes už bývalým kamarádem Jirkou Pokorným, expřítelem modelky Evy Jasanovské,“ vypráví Zvěřina. Tehdy vyrazil nevěrnou lásku z bytu poprvé.

„Připlazila se s prosíkem, ať jí dám ještě jednu šanci, že to podělala. Jenže když jsem byl v pondělí na čarodějnice hrát, půjčila si od šváry auto a jela si do Chomutova zase zap...t s Pokorným. Takže jsem ji nemilosrdně poslal do hajzlu a už ji nechci vidět,“ krčí rameny Petr.

Ten často hraje v klubu Óčko a konec vztahu s nevěrnicí se rozhodl překvapivě oslavit. V pátek jedenáctého května na třetích narozeninách klubu platí za všechny návštěvníky vstupné. „Můžou se tak bavit zdarma. Bude to pořádná jízda. Každý dostane dárek, vystoupí výborná kapela Eddie Stoilow na svém jediném českém koncertu, a vůbec bude bohatý program. Užijeme si to,“ těší se Petr Zvěřina s tím, že tenhle mejdan mu dá zapomenout na zklamání v lásce.

Reklama

Další články

Načítám