Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hity jako Touch Me (I Want Your Body), I Only Wanna Be With You či I Surrender jsou dnes dokonalým retrem stejně jako odhalené fotky Samanthy Fox, na nichž má pro tu dobu typický natupírovaný účes se silně zlakovanou ofinou. My se ovšem tentokrát zaměříme spíš na zpěvaččino soukromí...

Životní cesta Samanthy Fox, která právě dnes slaví 57. narozeniny, je vskutku zajímavá a pro mnohé byla koncem minulého milénia i nečekaná. Vnadná kráska, o které v osmdesátkách snily miliony mužů a jejíž odhalená fotka nesměla chybět snad v žádné pánské posilovně, dala nakonec přednost ženské náruči.

Přestože v době své největší slávy randila s muži, jako například s nechvalně proslulým australským kriminálníkem Peterem Fosterem či Paulem Stanleym z kapely Kiss, už v 90. letech se začalo spekulovat nad její orientací, když se například objevila v porotě lesbické soutěže krásy. Rovněž se šuškalo, že její spolubydlící Cris Bonacci je její milenkou. To později kytaristka Bonacci potvrdila v jednom rozhovoru.

Podle vyjádření Samanthy byla ovšem její první skutečnou láskou její manažerka Myra Stratton, s níž strávila šestnáct let až do její smrti v roce 2015, kdy zemřela na rakovinu. Nakonec se její životní partnerkou stala její další manažerka Linda Olsen. Ta na svatého Valentýna v roce 2020 požádala Samanthu o ruku a ona souhlasila. Vzaly se loni 18. června v anglickém Essexu a vzájemnou láskou si projevují všude, kde se spolu objeví...

Reklama

Další články

Načítám