Hlavní obsah
Článek

Naposledy bojoval na barikádách v muzikálu Bídníci, to ale pořádnou uniformu neměl. Pavel Vítek (61) důstojnický stejnokroj oblékl v hudební komedii Slaměný klobouk a opravdu mu sekl. K tomu si pořídil i nalepovací knírek. "Publikum říkalo, že mi to v uniformě sluší. Jestli ano, tak jsem jenom rád," řekl Super.cz

V roli tentokrát jenom nezpívá, je více činoherní. "Ono se tam tedy zpívá, ale je pravda, že mám takové exponované pasáže, kdy tam ten oficír pořád křičí a pak do toho zpívá docela vysoké polohy. Ale já měl muzikál vždycky rád, i když tohle je spíš komedie se zpěvy. Takže si tam i zahraju, zablbnu, zazpívám i zatancuju. To mě na tom baví," svěřil.

Jeho provedení vtipné role v situační komedii ocenilo i publikum. Pavel si odnášel snad víc květin než všechny jeho kolegyně dohromady. "Tolik jsem jich ani nečekal, naštěstí máme doma hodně váz. A Janis bude muset zastřihnout stonky, aby mi dlouho vydržely," objasnil dělbu práce v domácnosti s partnerem, producentem inscenace Janisem Sidovským, zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám