Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rumer Willis se ve čtvrtek představila ve zbrusu nové kampani značky Bumpsuit, která se specializuje na těhotenskou módu. Dcera bývalého hollywoodského páru Bruce Willise a Demi Moore nenechala příliš prostoru k představivosti, přesto jsou fotografie velice decentní a vkusné.

„Posílit ženy, aby přijaly krásu mateřství, je naším posláním a jsme nadšeni, že v naší nejnovější kampani můžeme představit úžasnou Rumer Willis,“ uvedli ke snímkům na Instagramu zástupci značky, která je oblíbená i mezi celebritami.

Rumer pózuje na černobílých snímcích v průsvitné bílé košilce a také v černém župánku s mimořádně širokými rukávy, pod nímž nechává vyniknout nejen své zakulacené bříško.

Nastávající maminka má tak zároveň krásnou vzpomínku na očekávání prvního potomka, díky němuž udělá z Bruce a Demi konečně dědečka a babičku. Otcem miminka je hudebník Derek Richard Thomas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám