Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sexy žhavé prádélko už není výsadou krásek z televize a módních časopisů. Každá žena si zaslouží být obletovaná a hýčkaná. A my víme, kde koupíte luxusní erotické prádlo pro sebe nebo jako exkluzivní dárek pro svoji partnerku. A teď navíc o celou čtvrtinu ceny levněji! To je šance, která se dlouho nebude opakovat. Podívejte se, jaké kousky jsou IN.

Nažhavte se…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Erotické prádélko vás dokáže nažhavit. Je vstupenkou do světa rozkoše a touhy. Ve speciální májové akci si nyní i vy koupíte krásné sexy komplety, luxusní korzety a podvazkové pásy nebo neodolatelné svůdné kalhotky, a to pouze do dnešního večera s 25% slevou.

Odhalená, zahalená…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásné spodní prádlo, které cudně odhalí přesně ta správná místa? To je komplet Doris set. Krajková tanga se smyslným střihem přivedou do varu i toho nejchladnějšího muže. Podprsenka s kosticemi je bohatě zdobená krajkou a doplňuje je originální ozdoba kolem krku. Takový komplet jednoduše sluší každé ženě. Copak vy se nechcete oddat vášni?

Minimalistická a luxusní…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak malá mohou být tanga, aby zahalovala vše podstatné? Tanga Warm up útočí na prvenství v pomyslné soutěže o co nejmenší množství použité látky a zároveň zůstávají jednoduše nádherná. Elastická tanga jsou zdobená luxusní květinovou krajkou v nepřehlédnutelné růžové barvě. Oblečte se také do téhle sladké a vzrušující kombinace a ukažte své dokonalé křivky.

Neotřelá a nápaditá…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přemýšlíte, čím ještě v ložnici překvapit? Vezměte si na pomoc komplet Magnolia set. Na první pohled vás uchvátí svůdný podvazek a elegantní černá, krajkovaná tanga. A jako třešnička na dortu vystupuje erotická maska na oči. Nasaďte ji a vrhněte se do hrátek poslepu – očekávání dalšího doteku vás vynese na vrchol rozkoše. Vyzkoušejte něco netradičního a nápaditého. Tento jedinečný kousek spodního prádla vám v tom hravě pomůže.

Smyslná a elegantní…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Usínat každou noc v neuvěřitelně svůdné noční košilce? To nemusí být jen nedosažitelným snem. Pořiďte si přiléhavou a elegantní košilku Komplet Coctail a budete se cítit skvěle každý den. V jednoduchosti je krása a krása vzbuzuje touhu. A to je přesně to pravé pro věčné romantičky, které dávají přednost skryté smyslnosti. Patříte také mezi ně? I vy můžete být sexy a působit zároveň cudně…

Hravá a sebevědomá…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stalo se z vaší ložnice už místo plné nudu, kterému schází vzrušení? Vneste do svého intimního života nové nápady. Sexy kostýmky mají šmrnc a jsou jednoduše v módě. Staňte se na jeden večer francouzskou pokojskou a přiveďte svého hotelového hosta k extázi. A jste-li skutečně odvážná, užijete tento originální kostýmek i na firemním večírku nebo maškarní párty. Dejte se do úklidu ve své posteli!

Další články

Načítám