Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme zvědaví, kde se po převzetí prestižní ceny Český lev za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli ve snímku Arvéd poprvé objeví. A byli jsme překvapení. Herec Michal Kern vzal roli vesnického prosťáčka v hudební komedii Slaměný klobouk, která má za sebou premiéru v Divadle Lucie Bílé.

"Herectví je nádherné a skvělé v tom, že si můžu vyzkoušet spoustu žánrů, a tohle je opravdu velká změna. Moc si to užívám. Takové role často nehraju, a vlastně jsem nikdy nehrál ani v muzikálu. Takže je to moje premiéra," řekl Super.cz. S přijetím nabídky prý neváhal. "Těšil jsem se na nové kolegy a taky na to, že trochu zapluju do toho muzikálu," upřesnil.

Slaměný klobouk se začal zkoušet už v lednu, nás tedy zajímalo, zda dostal nějakou zajímavou nabídku až po Českých lvech. "Já je dostal už před těmi cenami. Jde o tři natáčení pro Českou televizi, jsou to většinou seriály, také odlehčené, ale jeden je závažnější. A mám spoustu divadelních nabídek. Už příští týden začnu jednu novou věc zkoušet, je to anglická dramatická hra. A pak bych měl zkoušet nový mezinárodní projekt s Petrem Formanem," vypočítal.

Související témata:
Michal Kern

Reklama

Další články

Načítám