Hlavní obsah
Článek

Honzu Musila (45) zná celá republika. Vždyť moderoval nejsledovanější pořady své doby - Áčko na Nově nebo Saunu na Primě, v které mimo jiné přiznal svou homosexuální orientaci. Nyní se Honza, který se před lety potýkal s rakovinou, usadil jako moderátor brněnské redakce České televize. A i když se usmívá, přiznává, že dva roky neměl chlapa. „Musí si mě někdo najít, jsem ve věku, kdy sám nechci už nikoho hledat,“ říká.

Možná jde o trest za jeho chování k exmanželovi Jakubovi. Tomu totiž extrémně zahýbal, až se mu to nevyplatilo, když se Kuba jako by na oplátku zamiloval do zpěváka z Hlasu ČeskoSlovenska Norberta Petického, s nímž už dva roky žije. „Žádnou zášť necítím, Norbert patří do naší rodiny. Každý den si voláme, mám ho rád,“ dušuje se Musil, který na důkaz toho odmoderoval v Norbertově klubu Angels café křest jeho nového alba s názvem Alchymista.

Cédéčko stojí 180 korun, prodává se přes esemesky, a všechny peníze z jeho prodeje jdou nadaci Rakovina věc veřejná.

S touto nemocí má Honza sám mnoho zkušeností. „Chodím pravidelně na preventivní prohlídky a jsem hodný pacient, který poctivě vyleží všechny nemoci,“ dodal Honza.

Reklama

Další články

Načítám