Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další taneční song a sexy klip má na svém kontě Jennifer Lopez (54). Tentokrát se na něm podílelo i portorikánské duo Wisin & Yandel zpívající reggaeton. Chytlavá píseň nese název Follow The Leader. Jennifer v něm chvílemi zpívá nahá do půl těla, při čemž je vidět její tetování v oblasti zad a dekoltu, které bylo vytvořeno naštěstí pouze k účelům natáčení.

Lopez má v dekoltu napsáno ‚Lideres‘, což ve španělštině znamená ‚lídři‘. Obě tetování jsou vidět během zpěvaččina vstávání z postele, když vychází na terasu. Zpěvačka následně předvádí, jak je mršná během honičky po mexickém Acapulcu. V klipu, jehož režie se údajně ujal zpěvaččin pětadvacetiletý přítel Casper Smart, rovněž tančí s doprovodným duem zpěváků Wisinem a Yandelem, za nimi lze spatřit krásný výhled na město a přístav. Společně se tak můžeme těšit na další song, který má šanci stát se hitem letošního léta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám