Hlavní obsah
Článek

Sympatickou muzikálovou zpěvačku Kateřinu Bohatovou jsme mohli vídat po boku Vojty Dyka (38). Katka totiž slavnému zpěvákovi dělala vokalistku. Díky tomu jsou i přáteli, teď se ale jejich pracovní cesty rozešly a zatím to nevypadá, že by se mělo něco měnit.

My teď neplánujeme nic, já jako vokalistka ubírám, abych stíhala jiné projekty, Vojtěch teď plánuje hodně po své ose, věnuje se kapele a s B-Side Bandem žádné plány zatím nejsou. Dneska jsem ho zrovna potkala, ale o tomhle jsme se nebavili,“ řekla Super.cz.

Katku můžete vidět například v muzikálu Biograf láska. Herečka stále zpracovává fakt, že se nedávno konečně přišel na muzikál podívat i Štefan Margita (67), který kvůli odchodu své milované ženy Hany Zagorové (†75) nebyl schopný počin dříve vidět. „On neměl připomínky k nikomu, ale myslím si, že byl velice spokojený a myslím, že za všechno mluví to, že to chce vidět znovu.“

My jsme si s Kateřinou povídali během slavnostního promítání nového primáckého seriálu Agrometal, ve kterém také účinkuje. Mimo ni se můžete těšit například na Kristýnu Leichtovou (38), Patricii Pagáčovou (35) nebo Matouše Rumla (38).

Reklama

Další články

Načítám