Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oba jsou geniální herci a letití kamarádi, kteří na sebe nedají dopustit. Vzájemně se znají dokonce i celé jejich rodiny. Společně se Matthew McConaughey (54) a Woody Harrelson (61) objevili i v několika projektech jako třeba ve filmech Ed TV a Surfařská svoboda nebo v seriálu Temný případ. Teď ovšem Matthew přišel s pořádnou perličkou, s Woodym by totiž prý mohli být dokonce bratři!

Třiapadesátiletý držitel Oscara za snímek Klub poslední naděje totiž přiznal, že jeho maminka Mary mohla mít aférku s Woodyho otcem Charlesem, který zemřel v roce 2007 ve vězení.

Toto zjištění jej dokonce přimělo k pátrání po rodinných vztazích, ale dvojice prý ještě musí podstoupit test DNA. Vtipnou shodou okolností je, že herci se opět dali dohromady díky spolupráci na komediální sérii pro Apple TV+ s názvem Brother From Another Mother.

„Moje děti mu říkají strýček Woody, jeho děti mi říkají strýčku Matthew. A když se díváme na naše fotky, i naše rodiny si nás pletou. Před pár lety jsme byli v Řecku, sedíme a povídáme si o tom, jak jsou si naše rodiny blízké. A moje máma tam byla také a najednou říká: ‚Woody, znala jsem tvého tátu‘. Všichni jsme si byli vědomi, kam tím máma míří,“ prozradil Matthew v podcastu Let’s Talk Off Camera s Kelly Ripou.

„Trochu jsme zapátrali, co to ‚znala‘ mohlo znamenat, a zjistili jsme, že Woodyho táta měl dovolenou ve stejné době, kdy se moje máma s tátou podruhé rozváděli. Vypátraly se i nějaké účtenky ze západního Texasu, kde mohlo dojít k jejich setkání,“ doplnil McConaughey, který přišel o svého otce Jamese v roce 1992, když dostal infarkt během pohlavního styku.

„Víte, pro Woodyho je trochu snazší říct: ‚Pojď, uděláme testy DNA', ale pro mě je to trochu těžší,“ dodal herec s tím, že by se po 53 letech dozvěděl, že jeho otec ve skutečnosti jeho otcem nebyl.

Reklama

Další články

Načítám