Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvůrci jedné z nejpopulárnějších reality show se známými osobnostmi I’m A Celebrity... Get Me Out Of Here! představili kompletní sestavu nejnovější řady, která se blíží mílovými kroky. Netrpěliví fanoušci soutěže se mohou těšit mimo jiné na herečku Helen Flanagan (32) či bývalou modelku Janice Dickinson (68).

Kompletní devítka soutěžících, kteří si mnohdy sáhnou na dno svých možností (tentokrát během pobytu v Africe), je složena ze čtyř žen a pěti mužů. A zatímco pánové - zpěvák Shaun Ryder, hráč kriketu a moderátor Phil Tufnell, tanečník Jordan Banjo a bývalý komorník princezny Diany Paul Burrell u nás příliš známí nejsou, Amira Khana jistě znají minimálně všichni příznivci boxu. Nedávno jsme o něm navíc informovali v souvislosti s přepadením a odcizením jeho diamantových hodinek v hodnotě dvou milionů korun.

Povědomější jsou v našich končinách ovšem soutěžící dámy. Nejstarší z celé sestavy bude osmašedesátiletá Janice Dickinson – samozvaná první světová supermodelka. Později se zviditelnila i poněkud afektovaným vystupováním v soutěži Amerika hledá topmodelku vedle Tyry Banks, sérií plastických operací i svou zálibou v o mnoho mladších milencích.

Dále se především pánové mohou těšit na herečku Helen Flanagan, která pro změnu před lety proslula výrokem, že má ta nejkrásnější prsa na světě. Od té doby se ovšem stala trojnásobnou maminkou a o své přírodní vnady kojením přišla. Nedávno to však opět dohnala, když si je nechala chirurgicky zvětšit na původní velikost.

Další dámou, která si troufla na soutěž, v níž často figuruje obří hmyz všeho druhu, je moderátorka Carol Vorderman, která zase nepřestává udivovat televizní diváky svou kondicí, kterou si i po šedesátce udržuje. Poslední ženou do party je pak Fatima Whitbread, bývalá britská oštěpařka a mistryně světa z roku 1987.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám