Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Odkaz čínské tradice lékařství doktorka Guo Li zdědila po dědečkovi a odbornost podpořila studiem na univerzitě založené Mao Ce-tungem, který se rozhodl konkurovat západní medicíně. Zaměřil se na „celostní přístup“, tedy na příčiny a komplexní řešení nemocí. Díky této cestě se na Guo Li obrací nespočet známých osobností, mj. i bývalý prezident Václav Havel a mnoho pacientů ze široké veřejnosti.

Alternativní přístup vyhledává čím dál více lidí…

Foto: MUDr. Guo Li
Více

Foto: MUDr. Guo Li

Komerční sdělení

V jednom z rozhovorů lékařka Guo Li upřesňuje, že „v Číně dodnes fungují v lékařství oba systémy, činský i západní, jako rovnocenné a doplňují se.“ Ve východní Evropě začala paní doktorka přednášet po roce 1990 a nemohla si nevšimnout, že se zde mnoho pacientů potýká s problémy, které v Číně zvládají řešit ČISTĚ PŘÍRODNÍ CESTOU. Speciálně se jedná o obtíže s revma, těžkými otoky, různými druhy alergií, astma, a například i plodností. Brzy po usazení v Praze měla Guo Li plnou ordinaci, která nyní sídlí na adrese Milady Horákové 6 v pražských Holešovicích (8:00 - 10:00, kontakt: 233 371 975). Využívá primárně AKUPUNKTURNÍ JEHLY, BAŇKY, MOXY, ZMĚŘÍ TEP A VŽDY PACIENTOVI NEOPOMENE ZKONTROLOVAT JAZYK. Razí heslo být realistická, neslibuje zázraky, a navíc volí přístup, že léčení nemá být jen kšeft. Problémy s játry a zvýšeným cukrem v krvi řeší primárně bylinkami, nejčastěji PRÁVENKOU LATNATOU, která má až 15X SILNĚJŠÍ účinky než známý ostropestřec mariánský…

A co je vlastně Právenka latnatá?

Foto: Herbal World, s.r.o.
Více

Foto: Herbal World, s.r.o.

Komerční sdělení

Již před mnoha lety se PRÁVENKA LATNATÁ stala nedílnou součástí života většiny Skandinávců, kteří si ji podobně jako známé osobnosti oblíbili pro její přispívání k normální funkci IMUNITNÍHO a DÝCHACÍHO SYSTÉMU. V čem je však její síla? Úspěšná cesta k normální činnosti JATER a PROČIŠTĚNÍ. Ačkoli se u nás jedná o úplnou novinku, ve světě se mezi muži i ženami stala PRÁVENKA (Andrographis paniculata, popř. Měkýn latnatý) VELKÝM HITEM A NEDOSTATKOVÝM ZBOŽÍM. Jde o silný ANTIOXIDANT a vedle přispívání k normální funkci imunitního a dýchacího systému, činnosti jater a pročištění udává směr k normální hladině CUKRU V KRVI, TRÁVENÍ, STAVU KLOUBŮ a OBĚHOVÉ SOUSTAVY.

Měsíční kúra a rodinné balení za zvýhodněné ceny

Foto: Herbal World, s.r.o.
Více

Foto: Herbal World, s.r.o.

Komerční sdělení

Doplněk stravy IMUNworld, který česká společnost Herbal World nabízí s jedinou a hlavní složkou Právenkou latnatou z jejího PŘIROZENÉHO PROSTŘEDÍ v Thajsku, je opatřen certifikáty o ZDRAVOTNÍ BEZPEČNOSTI od Státního zdravotního ústavu a certifikátem GMP, jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv a potravin.

Vzácní hosté a známé osobnosti se nesli na vlně účinku byliny Právenky latnaté

Foto: Herminapress
Více

Foto: Herminapress

Komerční sdělení

Vedle mistra etikety Ladislava Špačka, muzikálové divy Michaely Štikové, moderátorky a herečky Evy Decastelo, modelky Kateřiny Wohlmann Votavové, juniorského mistra světa v desetiboji a sportovce roku Františka Doubka a zpěváka Martina Schreinera si byliny od společnosti HERBAL WORLD oblíbilo mnoho dalších osobností včetně lékařů, umělců, sportovců a influencerů.

Byliny a plodiny dodáváme z jejich přirozeného prostředí, díky tomu mají silnější účinek

Foto: Česká televize
Více

Foto: Česká televize

Komerční sdělení

Přidejte se ke spokojeným zákazníkům a objevte sílu skrytou v bylinkách na www.herbalworld.cz. Petr N, "s produktem IMUNworld mám velmi dobré osobní zkušenosti při regeneraci jater, po několika měsíční kúře mám hodnoty v normě." Petra (jóga & fitness), "více než rok jsem bojovala se záněty a nastydnutím močového měchýře. Tabletky URINworld a IMUNworld, které jsou na přírodní bázi, beru více než 3 měsíce a problémy s močovým měchýřem zmizely.“ Tomáš M, „po půl roce užívání IMUNu jsem měl hodnoty cukru lepší než minuly rok, i jaterní testy.“ Dana F, „jsem v super kondici, používám IMUNworld a STRONGmanworld a nemá to chybu. Mám nádhernou plet, dala jsem nový účes a zeštíhlela.“

Další články

Načítám