Hlavní obsah
Článek

Fanoušci filmového zpracování kultovního komiksu Batman se mají opět na co těšit. Již v červenci přijde do kin film Temný rytíř povstal, jenž bude zakončením slavné batmanovské trilogie režiséra Christophera Nolana. A podle traileru, na který se můžete podívat už nyní, to bude skvělá podívaná, která divákům nabídne jeden dechberoucí záběr za druhým, navíc okořeněná výkony hned několika oscarových hvězd.

Hlavní dvojroli Bruce Wayna a Batmana ztvární stejně jako v předchozích dílech charizmatický Christian Bale, kterého diváci znají také například z oscarového snímku Fighter. Sekundovat mu budou krásná Anne Hathawayová, které to v roli Catwoman zatraceně sluší, Michael Caine coby Alfred, Gary Oldman v roli komisaře Gordona či Morgan Freeman, který si zopakuje roli Luciuse Foxe.

Akční scény plné mohutných explozí a skvělých dramatických záběrů vznikaly za použití technologií Imax a byly natáčeny na třech kontinentech - v Americe, Asii a Evropě, což dává tušit, že film, jehož distributorem je společnost Warner Bros Pictures, bude špičkovým zakončením Nolanovy trilogie.

Reklama

Další články

Načítám