Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Divadle Lucie Bílé se konala další velká premiéra. V komedii se zpěvy Slaměný klobouk tentokrát sama Lucie Bílá (58) neúčinkovala, ale na hostující soubor se přišla s partnerem Radkem Filipim aspoň podívat. A dlouho se prý tolik nepobavila, jak prohlásila po představení.

Hru francouzského dramatika Eugena Labiche, podle níž vznikla v roce 1971 i známá filmová crazy komedie Oldřicha Lipského v hlavních rolích s Milošem Kopeckým, Ivou Janžurovou, Květou Fialovou nebo Pavlem Landovským, tentokrát režíroval Václav Knop. Protřelý divadelní bard, jehož proslavila role nepříjemného tělocvikáře v seriálu Hospoda, si přizval jako asistentku režie svoji o 30 let mladší milenku Petru Bartoňovou. Ta byla na premiéře také nejvíc sexy oblečená, jak už je jejím zvykem.

V hlavních rolích mohli premiéroví diváci vidět například Miroslava Hraběte (42), Pavla Vítka (61), čerstvého držitele Českého lva Michala Kerna, Ivanu Korolovou (35), Dášu Zázvůrkovou, Marii Křížovou, Václava Upíra Krejčího nebo Vlastu Peterkovou. V publiku jim tleskali jejich blízcí, ale také řada známých tváří. Jak to komu slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám