Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budoucí maminka Dominika Myslivcová (29) vždy patřila mezi osobnosti, které se starají o své sociální sítě, kam přidává i spousty momentů ze soukromí. Včetně odhalenějších snímků, kterým se nebrání ani v požehnaném stavu. A právě za tyhle fotografie si nedávno přečetla tolik hejtů, že na celou situaci otevřeně reagovala.

„Přečetla jsem si o sobě tolik hnusných komentářů, že byste se divili. Například že jsem hroch, slizká, hnusná, nechutná a že je hrozně nevkusné ukazovat břicho v plavkách a je odporné na mě koukat. Přijde mi šokující, že někdo dokáže komentovat cizí postavy, ať jsme těhotné, nebo ne,“ svěřila se Dominika, které takové zprávy již nerozhází, avšak chce apelovat na mladší slečny, které nemusí mít tak silné povahy, aby si případné hejty nebraly k srdci a měly se rády takové, jaké jsou.

„Přečetla jsem si tolik špíny, že mě nic takového nerozhází. Pak se všichni divíme, že mají mladé holky anorexii, bulimii a všichni chtějí vypadat dokonale. Jsou mezi námi dementi, kteří se neustále naváží do cizích lidí, které neznají a zvedají si na nich malou špetku sebevědomí, kterou možná mají. Největší síla je, že tito lidé tam nemají ani tu fotku nebo mají tu prdel třikrát větší než vy. Zajímalo by mě, jak moc posraný život tihle lidé musí mít, že něco takového komentují. Někteří lidi by absolutně neměli mít přístup k internetu, protože se chovají jako hovada,“ řekla na svém instagramovém účtu, kam přiložila i několik hejtů, které míří na její osobu.

„I když budu mít prdel jak dva kamiony a sto kilo, tak co. Je mi to úplně fuk, je to moje prdel,“ dodala známá blondýnka rázně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám