Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Survivor Česko & Slovensko míří pomalu, ale jistě do finále. Ve 23. epizodě, která se odvysílala na platformě, již došlo s jedenácti hráči k očekávanému sloučení a vytvoření nového kmene Rivalů, kteří bojují o titul vítěze Survivoru, ale také o 2,5 milionu korun.

Soutěž je několik týdnů předtočená, a tak již v reálném čase skončila a vítěz už si s největší pravděpodobností hřeje svou "zlatou" trofej doma. Avšak na oficiální odhalení si budou muset diváci ještě nějakou dobu počkat. Velké finále bude na Voyo 17. května.

Ještě před samotným sloučením došlo ke slučovací party, které po 54 dnech předcházela i pořádná sprcha, nebo čištění zubů.

„Vymetl jsem z hlavy všechny brouky a pavouky, kteří se mi tam za tu dobu uhnízdili,“ řekl Pepa Kůrka s úsměvem. Tomáše Weimenna pak dostalo do kolen čištění zubů.

„Největším vrcholem bylo čištění zubů. Normálně se cítím, jako kdybych měl orgasmus v puse,“ prozradil.

Po hygieně následoval sedánek, kde se soutěžící bavili s alkoholem v ruce. Pak přišla na řadu večerní hostina a pomyslnou třešničkou byla party, během které se její účastníci ponořili do rytmu hudby a pořádně to rozjeli. Z videozáznamu je zřejmé, že se alkoholem nešetřilo, a tak se i pár hráčů zřejmě probudilo s lehkou kocovinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám