Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedni jsou z jejích provokativních fotek nadšení, druhé pohoršuje. Simona Krainová (51) v posledních dnech dráždí svým tělem víc než dřív. Nejdříve čerstvá padesátnice předvedla své dokonalé tělo v průsvitném modelu a nyní šla ještě dál.

Své křivky dala na odiv úplně nahá. „Já se bavím, ostatně jako vždy,“ napsala stručně Super.cz Simona, která následně svým kritikům, které odvážným videem v sexy modelu pobouřila, poslala jasný vzkaz. K fotce v rouše Evině připsala také slova o erotických stránkách.

„Ověřeno, zjistila jsem, že tady mám málo nahých fotek. Jdu si založit OnlyFans. With love,“ vyjádřila se modelka, která se může chlubit neskutečným tělem. Pořád se ale najdou i tací, podle kterých by měla být ještě odvážnější. „Krásné fotky! To Simona je ještě břídil, je jich málo. Heidi Klum to dělá správně. Takže Simčo přidej! Nádherná žena jste!“ stálo v jednom z mnoha nadšených komentářů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám