Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) by mohla být vzorem pro všechny rodiny, ve kterých došlo k rozvodům a kde členové rodiny nevědí, jak přesně spolu vycházet. Marta totiž dala dohromady bývalou ženu svého tatínka Petra Jandy s tou současnou, založily si trio a staly se z nich youtuberky.

S mými macechami, kromě mého dítěte a mého manžela, prožívám nejvíc času, protože jsme si vymyslely projekt, který se jmenuje JandoVíc. Zabere moc času a strašně si to užívám. Já mám hlavu plnou nápadů a nějak jsem si řekla, že to dotáhnu. Druhá žena mého táty Martina si koupila starou chalupu, se starou zahradou a já jsem ji litovala, že jí musím přijít na zahradu pomoct a pak jsem si jednou říkala, že by bylo dobrý, kdyby u toho byla ještě Alice (nynější žena Petra Jandy poznámka redakce). Jedna macecha, druhá macecha, to by bylo vtipné,“ svěřila se zpěvačka Super.cz.

Spolu tak natáčí videa a dávají lidem zajímavé tipy, co všechno se dá za zahradě udělat. „Musím říct, že ty naše vztahy se v posledních dvou měsících velmi zlepšily. Když jsem viděla, jak Martina objímá Alici, tak jsem měla na kahánku. Je to hrozně hezké. A tak makáme na videích a chceme ukázat lidem, že člověk může být loser, ale stejně může milovat zahradu. Nechceme být naučné. Strašně nás to baví, že je to taková rodinná náplň,“ popsala Marta Jandová své nadšení z nového projektu. Povídali jsme si s ní během natáčení zábavní show 7 pádů Honzy Dědka.

Reklama

Další články

Načítám