Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) v úterý večer přivedla na svět své třetí dítě. Holčička Rozárka se narodila v pražské vinohradské nemocnici a vážila 2600 gramů. Agáta nyní sdílela několik detailů z porodu.

Šlo o přirozený a rychlý porod. Kontrakce cítila od rána, do porodnice se vypravila o půl čtvrté odpoledne a o půl deváté byla holčička na světě. Vezl ji její manažer a kamarád Pepa, z auta volala partnerovi Jaromíru Soukupovi (55) do práce, kde zrovna natáčel. Vše ale stihl a u narození dcery nechyběl.

Jde o jeho třetího potomka, u narození byl ale poprvé. Zřejmě i proto na záběrech, které Agáta pořídila bezprostředně po porodu, vypadal tak vyčerpaně.

„Jak jsem psala, že vypadal hůř než já... Byl u porodu poprvé, a když chlap u porodu vydrží, tak ho ty ženy musí obdivovat. Pro něj je to samozřejmě mnohem větší stres, protože vám nemůže pomoct a vidí milovaného člověka, který trpí. Má strach o vás i o miminko, takže buďme vděčné za muže, kteří jsou s námi u porodu,“ uvedla Agáta. „Jaromír byl skvělej,“ dodala.

Agáta zvládla vše v pohodě. „Okamžitě po porodu jsem byla ok, normálně sedím, nic mi není,“ řekla fanouškům. Poklonu modelka vysekla také svému porodníkovi, MUDr. Vlkovi, který odrodil všechny její děti.

Čerstvé trojnásobné mateřství si Agáta užívá. „Je to fakt boží. Netušila jsem, že někdy budu mít tři děti a je to super,“ řekla s tím, že s Rózou, jak holčičce říká, už se seznámili i sourozenci Mia a Kryšpín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám