Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Leticia Calderón patřila v 90. letech mezi televizní stálice díky tehdy tak populárním telenovelám, které neunikly ani českým divačkám. Dnes čtyřiapadesátiletá mexická hvězda, kterou si pamatujeme jako krásnou nevidomou Esmeraldu, ale později rovněž díky seriálu Labyrinty vášně, je odvážnou vlasovou experimentátorkou, a když se někde objeví, téměř pokaždé má úplně jiný účes...

Naposledy byla krásná herečka spatřena při poněkud smutné příležitosti, a to před měsícem během posledního rozloučení s hercem Ignaciem Lópezem Tarsem v Mexiku, jehož se účastnili například i herci César Costa či Sergio Corona. Vyčesaný drdol byl velice decentní a velmi jí slušel.

Koncem loňského roku vypadala úchvatně při focení k televizní show El Amor Invencible, kam oblékla saténový komplet a vlasy měla zesvětlené a vyhlazené do rovna. Naprosto odlišný look přitom předvedla jen o dva měsíce dřív na akci oslavující 60 let kariéry herečky Silvie Pinal, kam se dostavila v blond mikádu s ofinou. Šlo ovšem o paruku a pro herečku nebyla zrovna lichotivá.

V polovině roku 2021 se během jedné muzikálové premiéry v Mexiku objevila pro změnu jako tmavovláska s odstínem do rezavé, s nímž dokonale sladila kožený kabát i výrazný náhrdelník.

Reklama

Další články

Načítám