Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drew Barrymore (49) je známá svým smyslem pro humor. Teď se svými fanoušky sdílela video ze svého domu a ukázala tvář bez jakékoliv stopy make-upu. Na hereččině tváři je patrné, že na rozdíl od většiny svých kolegyň nepodstupuje neustálé umělé omlazování a dokáže se s věkem vyrovnávat s grácií. Svým kouskem navíc všechny pobavila.

Herečka na účtu na sociální síti lidem ráda ukazuje své soukromí. V jednom z posledních příspěvků je ovšem pozvala do hodně intimní sféry. Natočila sama sebe, jak zcela bez jakéhokoliv líčení běhá po domě v ručníku a s pěnou v podpaží. Drew se totiž během holení nečekaně spustil alarm. „Byla jsem tak nadšená, že jsem se po třech měsících konečně holila. Ale spustil se domovní alarm,“ popisuje herečka s vtipem sobě vlastním události na videu.

Později fanouškům ještě ukázala, jak vypadá její sprchový kout a pronesla dobrou zprávu, že se oholit stihla. Jejích 17 milionů sledujících taková videa dokáže ocenit a oblíbené herečce píšou vtipné komentáře. Ta v minulosti sdílela například záběry ze své neuklizené ložnice nebo třeba procházku po zahradě v dešti. Příspěvky na Instagramu dělá Drew reklamu i svým dalším projektům. V minulosti například spoluzaložila produkční společnost Flower Films, má vlastní talk show a také svůj magazín. Na obrazovce ji diváci mohli naposledy více vídat v úspěšném seriálu Santa Clarita Diet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám