Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odlet do tepla Dominika Myslivcová (29) tentokrát pořádně zvažovala. Zatímco loňský rok trávila neustále u moře, letos odsunula pravidelné cestování do zahraničí na druhou kolej, a to kvůli rostoucímu bříšku.

Aktuálně je influencerka v 5. měsíci těhotenství, a nakonec se rozhodla, že si pár dní v teple užije i v požehnaném stavu. Zabalila tedy kufry a odletěla za krásným počasím do Dubaje. „Těhotenství si užívám moc, dlouho jsem přemyslela, jestli vyrazit. Ale nakonec jsem ráda, že jsem jela a užiju si hezkého počasí,“ svěřila se Super.cz Dominika, které to v těhotenství neskutečně sluší.

V bikinách a s velkoměstem za zády předvedla své rostoucí bříško, které už jen tak neschová. Několikahodinový let zvládla i díky radám svého lékaře. „Doktor mi doporučil kompresní punčochy proti trombóze a procházela jsem se po letadle a fakt to bylo úplně na pohodu,“ prozradila kráska, která se už za pár měsíců stane poprvé maminkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám