Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Annelie Herz, dcera herečky Terezy Pokorné a režiséra Juraje Herze, rozhodně geny po svých rodičích nepodědila. Nebo je odvrhla. "Pro mě je film a herectví nuda. Pekařova dcera taky nemá ráda housky. Filmování je hlavně o nekonečném čekání," řekla Super.cz Annelie, která se věnuje gastronomické sféře.

"Sice jsem v osmi tátových filmech hrála, naposledy ve třinácti ve filmu Experiment pro Českou televizi, kde jsem měla hlavní roli s Ivanou Chýlkovou, Jiřím Lábusem a Markem Vašutem, ale bylo to jen kvůli tomu, že jsem dostala penízky ke kapesnému," svěřila. Vaření ji ale neskutečně baví.

"Rodiče jsou velcí gurmeti. Milovala jsem, když jsme cestovali a zkoušeli jsme všechna možná jídla. A poprvé jsem našim uvařila, když mi bylo sedm. Bylo to italské rizoto a třikrát si přidávali," pochlubila se Annelie, která se momentálně stará o bistro v prestižním hotelu v centru Prahy.

Rodiče ji, co se týče výběru povolání, k ničemu nenutili. "Ale když jsem přišla s tím, že se budu věnovat gastronomii, byli nadšení. A dodneška s chutí snědí všechno, co jim uvařím. I když osobně mám nejraději asijskou kuchyni. Vařím pestře," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám