Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá partnerka Leoše Mareše (47) je celá šokovaná z toho, že se jí média ptají na sex. Dokonce tvrdí, že sama žádný nemá a nechce se jí to rozebírat ani hypoteticky. Kdo by řekl, že se sexy kráska Hana Svobodová (35) začervená, když padne dotaz, zda by partnerovi dopřála švédskou trojku?

"Já si myslím, že určité věci jsou opravdu soukromé. Takže, proč bych to měla veřejně probírat," míní Hanka s tím, že ale sex ve třech razantně nezavrhla. Teď ale prý nemá nikoho. "Žádného chlapa nemám. A sex taky ne," řekla Super.cz. A jak dlouho? "To neřeknu," odmítla odpovědět.

Přitom právě díky sexuálnímu partnerovi se Česká vicemiss dostala do showbyznysu. "Je pravda, že to bylo hlavně díky Leošovi. Po miss jsem si našla přítele, nikam jsem nechodila, nepracovala, chodila jsem do školy. Až s Leošem jsem se k modelingu vrátila a začala i moderovat na Fashion TV. Ale musela jsem si to odmakat, zadarmo jsem to nedostala," míní Hanka.

Co ale bude dělat, až nebude jako modelka žádaná, neřeší. "Zadní vrátka nemám. Ale vím, že bych na to myslet měla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám