Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaatřicetiletá svobodná maminka Vanessa James pracovala sedm dní v týdnu jako servírka, ale jednoho dne se rozhodla seknout se svým dosavadním zaměstnáním a vydala se na druhý konec státu, aby zkusila prorazit v něčem úplně jiném. Celé své rodině přitom tvrdila, že se stěhuje k novému partnerovi.

Dvojnásobná maminka podle svých slov pracovala v restauraci svého strýce ve svém rodném městě Harlingen v Texasu, ale utírání stolů ji omrzelo, a tak se rozhodla pro něco lukrativnějšího. Své rodině přitom nakukala, že se stěhuje za novou láskou a odcestovala do více než 500 kilometrů vzdáleného Houstonu, kde se rozhodla pro tajnou kariéru na platformě poskytující obsah platícím klientům.

„Trochu jsem s tím koketovala už v době, kdy jsem pracovala v restauraci, ale nechtěla jsem při tom bydlet ve svém rodném městě,“ řekla Vanessa, která má dnes na všech internetových platformách, kde se prezentuje, dohromady 2,2 milionu sledujících a měsíčně si prý přijde na více než 40 tisíc dolarů, tedy přes 850 tisíc korun.

„Harlingen je ve srovnání s Houstonem malé město a lidé samozřejmě pomlouvají. Znala jsem ve městě spoustu lidí a už mě nebavilo narážet na ně v posilovně nebo v obchodě s potravinami a vysvětlovat jim, proč už nepracuji v restauraci. Nebála jsem se, že mě zahlédnou na internetu, ale nechtěla jsem to nikomu vysvětlovat,“ objasnila James.

„Houston je tak velké město, že nikoho nezajímáte, skoro si vás nikdo nevšimne. I když teď narážím i na fanoušky, kteří mě poznávají, což je skvělé,“ dodala žena, která si během pár měsíců prý přišla na víc peněz, než si kdy dokázala představit, a ve velkoměstě nyní žije nejen se svými dvěma syny, ale i se sestrou a jejími dětmi.

Reklama

Další články

Načítám