Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) se vrátí na přehlídkové molo. Návrhář Lukáš Macháček si ji vybral jako jednu z hvězd své velkolepé módní show. Pavlína letos oslavila 51. narozeniny a svoji poslední velkou přehlídku šla naposledy před víc než pětadvaceti lety.

"I pro mě je to velké překvapení. Úplně se stydím. V mém nemodelkovském, silně pokročilém věku budu opět předvádět. Hlavní velké přehlídky, fashion weeky, jsem naposledy chodila před třiceti, možná pětadvaceti lety," prozradila Super.cz Pavlína.

Ostatním modelkám bude do dvaceti let. "Nervozita tam určitě bude. Bude to zvláštní vyjít mezi náctiletými dívkami. Ale doba se posouvá, a i my babičky máme možnost předvádět. V rámci možností si to užiji. Jsem vděčná Lukáši Macháčkovi a udělám, co budu umět," usmála se Pavlína, která se stále pyšní velmi štíhlou postavou.

"Mám o pár kilo víc, než jsem mívala v mládí. Ale to je normální. Ještě aby to tak nebylo. Tím se vůbec netrápím," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám